HTML

Beköszöntő

2008.05.05. 14:49 Karoly

Ha igaz a mondás, és tényleg minden politika, akkor talán ennek a blognak is van értelme. A blog, mint az a címéből is következtethető Csongrád megye 3. számú egyéni országgyűlési választási körzetével foglalkozik, nem politikamentesen. Hogy miért ez, egyszerű, a blog írója itt lakik, és itt szavaz már jó ideje. Ezen blog kicsit öncélú, mivel nem titkolt szándéka, hogy saját magam, és barátaim részére összegyűjtsem azon adatokat, írásokat, tényeket, véleményeket, melyek a következő választásokkor támpontot nyújthatnak az X elhelyezéséhez.
Sok rétű blog lesz ez, hiszen nemcsak területi, de személyi érintettségek is vannak, és talán Botka László képviselő parlamenti munkája mellett Szeged város polgármestereként végzett munkája is érdeklődésre tarthat számot e helyütt is.
Hogy mi lesz ebből, meddig tudom írni, azt a jövő majd megválaszolja. De mint tudjuk azt a legnehezebb befejezni, amit el sem kezdünk.

Szólj hozzá!

Címkék: gépház

A bejegyzés trackback címe:

https://csongrad3vk.blog.hu/api/trackback/id/tr56454977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása